Uitvaartbegeleider Best

“Een afscheid zoals het mag zijn”

Uitvaartbegeleider Best

Voor de invulling van de afscheidsbijeenkomst, helpen wij u. Samen met u bespreken we de orde van dienst, wat wilt u graag zelf en wat wilt u graag aan ons overlaten. Wij kunnen u helpen als dienstbegeleider. Wanneer de afscheidsbijeenkomst wordt voorgegaan door een geestelijke voorganger, zal hij of zij altijd met u en uw naasten een familiegesprek aangaan.

De Sint-Odulphuskerk, de H. Antoniuskerk of de aula van een crematorium zijn voor de hand liggende locaties om een afscheidsbijeenkomst te houden. Maar daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook denken aan: Zalencentrum Prinsenhof, ’t Buitenhuys of ’t Boshuys, Quatre Bras. In de regio bieden locaties als ’t Zand te Oirschot en de Spoordonkse Watermolen ook gelegenheid. Voor het verzorgen van beeld en geluid op locaties, werken wij graag samen met professionals.

Welke keuze u ook maakt, wij bevestigen altijd de gemaakte afspraken bij de verschillende locaties, we onderhouden het contact met de juiste contactpersonen en maken een draaiboek zodat het voor u en uw naasten duidelijk is.

Begraven in de natuur

Het komt ook steeds meer voor dat er gekozen wordt voor een begraving op een natuurbegraafplaats. Je laatste rustplaats vinden in de natuur, op een zelf gekozen plek, bijvoorbeeld onder een oude boom of in een weide vol wilde bloemen.

Locaties van natuurbegraafplaatsen vindt u op Landgoed Baest te Middelbeers, Landgoed De Hoevens te Alphen, Maashorst te Schaijk en Schoorsveld te Heeze. Op deze locaties is het ook mogelijk om een afscheidsbijeenkomst, eventueel in combinatie met een condoleance, te houden.

Meer informatie of gewoon vrijblijvend een afspraak maken?

Niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen vastleggen?