Werkwijze

“Een afscheid zoals het mag zijn”

De werkwijze van Carla Saris Uitvaartbegeleiding

Carla Saris Uitvaartbegeleiding staat voor kwaliteit. We werken graag samen met professionals die met dezelfde passie en vanuit dezelfde visie werken.

We verzorgen kerkelijke en niet-kerkelijke begrafenissen, crematies van kleine tot grote uitvaarten tot in elk gewenst detail. Daarbij hebben we respect voor iedere levensovertuiging. Het is daarom belangrijk dat u omringd wordt door mensen in wie ú vertrouwen heeft. Een mooi afscheid, zoals gewenst, zoals verdiend en waar u met liefde op terug kunt kijken.

We beschouwen het als een eervolle en dankbare taak om daar aan bij te mogen dragen.

Vaste fee

Voor de organisatie en begeleiding betaalt u een vaste fee. Alle kosten van derden die nodig zijn om het afscheid van uw dierbare in te kunnen vullen, worden één op één aan u doorberekend. We hanteren de inkooptarieven/-prijzen, zonder provisie en zonder commissie. We geven u een eerlijk en onafhankelijk advies. Ons belang bent u, u bepaalt uw eigen keuze. We kunnen daarom helder en transparant zijn in onze werkwijze en begeleiding van het afscheid van uw dierbare. We verzorgen uitvaarten met aandacht en we gaan bij iedere uitvaart voor maatwerk, geen enkel afscheid is immers hetzelfde.

Enkele weken na het afscheid, nemen wij met u contact op om de eindfactuur te brengen. Samen nemen we deze factuur dan nog eens rustig door en daarbij overhandigen we u de kopiefacturen van alle kosten van derden. Hiermee tonen we aan, dat we volledig provisievrij en transparant werken.

Meer informatie of gewoon vrijblijvend een afspraak maken?