Begrafenisondernemer Boxtel

“Een afscheid zoals het mag zijn”

Begrafenisondernemer Boxtel

Voor de invulling van de afscheidsbijeenkomst, helpen wij u. Samen met u bespreken we de orde van dienst, wat wilt u graag zelf en wat wilt u graag aan ons overlaten. Wij kunnen u helpen als dienstbegeleider. Wanneer de afscheidsbijeenkomst wordt voorgegaan door een geestelijke voorganger, zal hij of zij altijd met u en uw naasten een familiegesprek aangaan.

De Sint-Petrusbasiliek, de Protestantse kerk of de aula van een crematorium zijn voor de hand liggende locaties om een afscheidsbijeenkomst te houden. Maar daarnaast kunt u ook denken aan bijvoorbeeld: het favoriete restaurant waar u graag komt, het clubgebouw van de sportvereniging of in een tent in uw eigen tuin. Ook in zaal De Vorsenpoel in verpleeghuis Liduina kan een afscheidsbijeenkomst gehouden worden. Locaties als Kasteel Maurick, strandpaviljoen IJM, Kloosterhotel ZIN of Huize Bergen geven ook de mogelijkheid om hier een afscheidsbijeenkomst te verzorgen.

Welke keuze u ook maakt, wij bevestigen altijd de gemaakte afspraken bij de verschillende locaties, we onderhouden het contact met de juiste contactpersonen en maken een draaiboek zodat het voor u en uw naasten duidelijk is.

Begraven in de natuur

Het komt ook steeds meer voor dat er gekozen wordt voor een begraving op een natuurbegraafplaats. Je laatste rustplaats vinden in de natuur, op een zelf gekozen plek, bijvoorbeeld onder een oude boom of in een weide vol wilde bloemen.

Locaties van natuurbegraafplaatsen vindt u op Landgoed Baest te Middelbeers, Landgoed De Hoevens te Alphen, Maashorst te Schaijk en Schoorsveld te Heeze. Op deze locaties is het ook mogelijk om een afscheidsbijeenkomst, eventueel in combinatie met een condoleance, te houden.

Meer informatie of gewoon vrijblijvend een afspraak maken?

Niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen vastleggen?