Uitvaartverzorging Liempde

“Een afscheid zoals het mag zijn”

Uitvaartverzorging Liempde

Voor de invulling van de afscheidsbijeenkomst, helpen wij u. Samen met u bespreken we de orde van dienst, wat wilt u graag zelf en wat wilt u graag aan ons overlaten. Wij kunnen u helpen als dienstbegeleider. Schrijft u liever uw eigen tekst, maar vindt u het moeilijk om deze op de dag van de uitvaart uit te spreken, dan nemen we dit graag van u over. Wanneer de afscheidsbijeenkomst wordt voorgegaan door een geestelijke voorganger, zal hij of zij altijd met u en uw naasten een familiegesprek aangaan.

Liempde heeft gelukkig nog een mooie parochiekerk, de Sint-Jans Onthoofding waar zowel een Eucharistieviering als een Woord en Gebedsdienst gehouden kan worden. Aansluitend kan er begraven worden op de naastgelegen begraafplaats. Bent u op zoek naar een andere locatie dan kunt u ook denken aan bijvoorbeeld: Cultureel Centrum De Serenade, Pannenkoekenhuis ‘t Struifhuis of zelfs bij D’n Liempdsen Herd voor wat kleinere gezelschappen. Deze locaties in Liempde kunnen na afloop van de dienst ook een condoleance voor u en uw gasten verzorgen. In de regio kunt u denken aan Kasteel Maurick, strandpaviljoen IJM, Kloosterhotel ZIN, allen gelegen in Vught en sinds kort ook de bijzondere locatie bij Lseven in Boxtel.

Welke keuze u ook maakt, wij bevestigen altijd de gemaakte afspraken bij de verschillende locaties, we onderhouden het contact met de juiste contactpersonen en maken een draaiboek zodat het voor u en uw naasten duidelijk is.

Begraven in de natuur

Het komt ook steeds meer voor dat er gekozen wordt voor een begraving op een natuurbegraafplaats. Je laatste rustplaats vinden in de natuur, op een zelf gekozen plek, bijvoorbeeld onder een oude boom of in een weide vol wilde bloemen.

Prachtige locaties van natuurbegraafplaatsen vindt u op Landgoed Baest te Middelbeers, Landgoed De Hoevens te Alphen, Maashorst te Schaijk en Schoorsveld te Heeze. Op deze locaties is het ook mogelijk om een afscheidsbijeenkomst, eventueel in combinatie met een condoleance, te houden.

Meer informatie of gewoon vrijblijvend een afspraak maken?

Niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen vastleggen?